Marlies de Koning

 

Leadzangeres


Marlies zingt of heeft gezongen bij meerdere bands zoals Prime Time, First Showband en Blind Date.

Marlies & Evelien


Samen met zus Evelien is Marlies een akoestisch duo. Samen vertolken zij prachtige songs in close harmony tijdens huwelijks-feesten, recepties en andere evenementen.
Hits on Tour


Wiesje en Marlies brengen feestgangers een ware ‘trip down memorylane’ met vele hits. Ze geven niet voor niets een 100% dansgarantie. Klik hier voor de website van zangeres Wiesje.Solo zangeres


Marlies kan ook als soloartiest worden ingehuurd. Ze zingt dan haar favoriete hits; van Rock tot Dance! Al vele jaren is Marlies ook in te huren als wedding-singer, de mooiste lovesongs komen dan voorbij!


 
 

Als kind vond Marlies het heerlijk om te zingen. Met een muzikale moeder thuis is het niet vreemd dat alle drie de dochters allemaal in de muziek terecht zijn gekomen. Er was altijd muziek in huis.

Door de jaren heen zingt Marlies in diverse bands. Meestal pop/rock coverbands. Maar met zus Evelien heeft ze ook een tijdje gezongen in een reggaeband. Een hoogtepunt van deze tijd is een optreden op het Reggae Sundance festival in Eindhoven.

Daarna wordt Marlies leadzangeres van showband Prime Time. Bij deze exclusieve en zeer professionele band blijft ze bijna 10 jaar als leadzangeres zingen. Met 7 geweldige muzikanten achter zich, zingt zij op grote podia in Nederland en Belgie tijdens festivals, bedrijfsfeesten en andere grote evenementen. Het optreden van Prime Time op de bruiloft van Frans Bauer, maar zeker ook het jubileumfeest van Lee Towers, blijven een van de mooiste herinneringen aan deze showband.
Tevens de optredens op prachtige locaties zoals De Efteling, De Arena, Ahoy, Hotels van Oranje en het Amstel Hotel zitten nog steeds in het geheugen van Marlies gegrift!

Naast het zingen in een showband blijft Marlies zingen met haar zus Evelien en vormt zij een zangduo met zangeres Wiesje Westerlaken.

Onlangs (april 2014 en sept 2014) heeft Marlies een gastoptreden mogen verzorgen bij het concert van big band ‘Blast from the past’. Klik hier voor een impressie van deze muzikale avond!

De laatste jaren heeft Marlies gave live acts ontwikkeld. Kijk hiervoor maar eens op www.dezingendekapsters.nl en www.dezingendefotografen.nl Alles uiteraard live gezongen!

 

Zangeres